Gostujoče predavanje »Uporaba ChatGPT pri delu pravnikov« na MLC Ljubljana - MLC

Gostujoče predavanje »Uporaba ChatGPT pri delu pravnikov« na MLC Ljubljana

V sredo, 29. novembra 2023 smo v sklopu gostujočih predavanj na MLC Ljubljana gostili kolega, pred. mag. Ivana Kranjca, ki nam je predstavil aktualno in zanimivo temo z naslovom »Uporaba ChatGPT pri delu pravnikov«.

 

Na predavanju smo si ogledali, kako izkoristiti prednosti tehnologije umetne inteligence na primeru ChatGPT, poznanega predvsem kot orodje za olajšanje in optimizacijo dela – tudi z vidika študijskih aktivnosti. V uvodnem delu smo se najprej spoznali z UI ter njenimi prednostmi. Prav tako smo spregovorili o slabostih, na katere moramo biti pozorni pri uporabi takšnih orodij.

Študenti so v sklopu predavanja prejeli tudi praktične napotke, kako najbolje uporabiti ChatGPT za študijske in pravne potrebe.


Ch1

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis