Hvala, ker ste bili z nami na dogodku "Božično – novoletno odštevanje" - MLC

Hvala, ker ste bili z nami na dogodku “Božično – novoletno odštevanje”

Po tihem upamo, da smo vam na včerajšnjem ONLINE dogodku na MLC Ljubljana ponudili vsaj nekaj malega odklopa od vašega vsakodnevnega dogajanja, da smo bili vsaj malo zabavni in da vam je bil naš tokratni glasbeni gost, raper in izvajalec hip-hop glasbe Boštjan Nipič – Nipke zanimiv izbor za letošnje predbožično druženje na MLC Ljubljana. Želeli smo, da začutite, da nam resnično manjkate na fakulteti in da res pogrešamo pristne osebne stike z vami ter seveda upamo, da se kmalu vsi skupaj vidimo nikjer drugje, kot na MLC Ljubljana.

Hvala za vaše zaupanje, ostanite z nami še naprej in srečno 2021!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis