Hvala vsem za vaš obisk na Informativi! - MLC

Hvala vsem za vaš obisk na Informativi!

Zadnji januarski vikend smo se predstavljali na Informativi 2018, kjer smo se v družbi fakultet, višjih in srednjih šol ter drugih izobraževalnih institucij trudili, da bi v vas zbudili zanimanje za študij na naši fakulteti.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste si vzeli čas in se zadržali na našem razstavnem prostoru ter izkazali interes za študij managementa in poslovnega prava.

Vsi, ki ste prejeli bone v vrednosti 400,00 EUR, jih lahko unovčite tako, da se vpišete na fakulteto do vključno 15. marca 2018.

Za vse podrobne informacije pa vas vabimo, da se oglasite še na Informativnih dnevih, ki bodo:

v petek, 9. februarja ob 12.00 in 17.00 uri ter
v soboto, 10. februarja ob 11.00 uri!

Vpišite se na MLC Ljubljana in se pridružite ekipi uspešnih poslovnežev!


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis