Info dan za visokošolski program Management in pravo - MLC

Info dan za visokošolski program Management in pravo

Sreda, 10. januar 2024 ob 16. uri
Po informacije o študiju na MLC Ljubljana še pred Informativo

 

Prejmite vse potrebne informacije o študiju na MLC Ljubljana še pred Informativo 2024 in se nam pridružite na 1. letošnjem info dnevu za visokošolski program Management in pravo. Pričakujemo vas skupaj s študenti MLC Ljubljana, vprašate pa nas lahko že sedaj in z veseljem vam pomagamo do informacij.

Izberite sodoben interdisciplinarni študij managementa in prava in ne zamudite predčasnega vpisa na MLC Ljubljana, ki vam nudi dodatno ugodnost pri plačilu šolnine.

Vljudno vabljeni in zimski pozdrav iz MLC Ljubljana!

 


Info Dan Mlc 1200x628 Januar 2024 Novica

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis