Kontakt in vpis
Zapri

Kontakt in vpis

  • E: INFO@MLCLJUBLJANA.COM
  • M: 040 931 231 ALI 040 937 931
  • TEL: +386 (0)59 047 920

Kontaktirajte nas


Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

*obvezna polja

INŽENIRJI

Ste inženir? Si želite nadgraditi svoje strokovno znanje z vsebinami in znanjem s področja managementa, prava in digitalizacije? Bi radi imeli uspešno podjetje in želite osvojiti poslovno pravo?

Če ste odgovorili, DA na vsa tri vprašanja, potem je študij na MLC Magistrski program za management in poslovno pravo, ustvarjeno za vas!

Zakaj?

Ker vam bo dal znanja, ki jih potrebujete, da boste lahko svoj dosedanji študij oz. pot, nadgradili z  vsebinami in znanjem, ki vam bodo pomagale, da boste izstopili iz povprečja in v življenju delali tisto, kar si želite, pri tem pa ne boste prekoračili pravnih okvirjev!

Spoznali boste tudi vse, kar je potrebno za ustanovitev lastnega podjetja in veščine, ki so potrebne za uspešno vodenje ljudi, prav tako pa se vam bodo povečale možnosti za delo v tujih korporacijah.

Študij omogoča izobraževanja za področja upravljanja v okolju SAP informacijske tehnologije ob uporabi velikih baz podatkov in BISNODE poslovne analitike ter orodij, ki so aktualna v spletnih in drugih oblikah marketinga.

Ne nazadnje pa smo v dobi, ko so znanje in informacije dobile pravo moč, da vam pomagajo do ciljev, o katerih ste razmišljal v študentskih klopeh ali kasneje na delovnem mestu.

Torej, če bi radi:

Ustanovili ali vodili uspešno podjetje

Vodili ekipo inženirjev do novega preboja v znanosti ali na novem trgu

Sodelovali s tujimi partnerji ter spoznali vrhunske pravne strokovnjake in strokovnjake s področja managementa

Potem je MLC Ljubljana prava izbira. Naš način dela temelji na individualnem pristopu, ki vsakemu študentu omogoča poglobljen vpogled v svet podjetništva in ga pouči o pasteh, ki stojijo na poti dobrega podjetnika ter vodje.

Zato ne razmišljajte  preozko. S svojimi znanji, ki ste jih pridobili kot INŽENIR, lahko ustvarjate in spreminjate svet. Mi pa vam pri tem pomagamo in ustvarimo okolje, kjer boste lahko svoje ideje in vizijo prenesli v prakso.

Dogovorite se za posvet z nami in začnite svojo uspešno pot.

 

BREZPLAČNI POSVET