Junijski ONLINE INFO DAN za magistrski program - MLC

Junijski ONLINE INFO DAN za magistrski program

V sredo, 16. junija 2021 ob 17. uri nas obiščite na Online info dnevu in prejeli boste vse potrebne in pomembne informacije za odločitev o nadaljevanju študija na MLC Ljubljana.

To pa še ni vse – za izkazano zanimanje za študij prejmete darilni bon v vrednosti 200 €, ki ga z vpisom na MLC Ljubljana do konca junija 2021 uveljavite pri znižanem plačilu šolnine.

Vašo udeležbo na Online info dnevu preprosto potrdite s prijavo preko spodnjega obrazca ali na INFO@MLCLJUBLJANA.COM, s pripisom za magistrski program in si pravočasno zagotovite povabilo z ustrezno povezavo.

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na MLC Ljubljana in postanete magister (ica) managementa in poslovnega prava!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis