Kako izberemo pravega kandidata v zaposlitvenem postopku? - MLC

Kako izberemo pravega kandidata v zaposlitvenem postopku?

2. novembrsko gostujoče predavanje na MLC Ljubljana in letošnje 1. predavanje v okviru Kariernega centra MLC Ljubljana
sreda, 17. november 2021 ob 17. uri

V sklopu predavanja bomo odstirali tančice v procesu iskanja in izbora pravega kandidata za prosto delovno mesto v organizaciji. Razmišljali bomo o tem, katere kompetence potrebuje posameznik, da bo uspešen in tudi dolgoročno zadovoljen na nekem delovnem mestu, kaj sploh pojmujemo pod pojmom kompetence ter kaj so kompetenčni modeli. Spoznali bomo, zakaj je pomembna analiza delovnega mesta, kako presojamo skladnost kandidatov z zahtevami delovnega mesta ter stopnjo objektivnosti različnih metod pri izboru najboljšega kandidata (od kompetenčnega intervjuja do psihološkega profiliranja).

Z nami tokrat strokovnjakinja za upravljanje s človeškimi viri dr. Katja Grgić, univ. dipl. psih.

Slika1

Dr. Katja Grgić je postala doktorica znanosti na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Dodatno se je izobraževala na področjih transakcijske analize pri dr. Milivojeviću; usposabljanja odraslih (angleški certifikat STONEBOW); izvajanja programov, ki temeljijo na teoriji zavedanja odnosov (ameriški certifikat SDI); snovanja izkustvenih dogodkov, razvoja inovativnih kultur ter voditeljstva prihodnosti (certifikat angleške svetovalne družbe NOWHERE). Leta 2011 se je pridružila mednarodni svetovalni agenciji HILL International, s sedežem na Dunaju, kjer je delovala kot rekruter, trener in coach na področju medosebnih odnosov (upravljanje s konflikti, učinkovita komunikacija), izvajala akademije vodenja ter družbam svetovala pri vzpostavitvi kadrovskih sistemov, ki podpirajo uresničevanje poslovne strategije. Leta 2018 se je po 15-letnih izkušnjah na področju razvojne in organizacijske psihologije pridružila družbi PRISTOP in sicer z vizijo strateškega upravljanja s človeškimi viri ter transformacije kulture družbe.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na MLC Ljubljana in lep jesenski pozdrav!

Komp6

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis