Kako komunicirati posel, da bo ta postal viden in kako lahko pri tem pomagajo tržno-komunikacijske agencije - MLC

Kako komunicirati posel, da bo ta postal viden in kako lahko pri tem pomagajo tržno-komunikacijske agencije

Vsebina predavanja:

1. Vzpostavitev pravega stika s trgom – prava odločitev temelji na dobrem poznavanju in razumevanja trga – ciljnih skupin, konkurence in komunikacijskih kanalov
• koga nagovarjamo
• kaj je tisto kar nas loči od konkurence
• kaj smo sposobni obljubiti – s čim naj nagovorimo ciljane
• kdaj nas bodo »poslušali«, kdaj je pravi trenutek
• kateri kanali bodo ustvarili pravi stik
• s katerimi rešitvami bomo prepričali ciljane

2. Vloga tržno-komunikacijske agencije – najboljše rezultate je mogoče doseči, če se s komunikacijami ukvarjajo strokovnjaki
• katere storitve dobavlja agencija
• kako komunicirati z agencijo
• primeri ustvarjanja in prenove blagovnih znamk, lansiranja novih in repozicioniranje produktov, klasično in digitalno oglaševanje, načrtovanje medijev…

Predavatelj bo doc. dr. Andrej Pompe, ustanovitelj agencije za tržne komunikacije Formitas BBDO, kjer je njegova vloga predvsem v pridobivanju novih poslov, ukvarja pa se tudi z internim ter eksternim svetovanjem. Kot svetovalec se ukvarja s strateškimi komunikacijskimi vprašanji s poudarkom na znamkah in znamčenju, inovativnosti v podjetništvu ter razvojem turizma in turističnih produktov. Od leta 2008 je tudi direktor in programski vodja ustanove BrandBusinessSchool.

Srečanje, ki bo v obliki predavanja, je namenjeno vsem študentom VS programa, ki želijo opraviti obveznosti iz predmetov Praksa (I ali II ali III). Udeležba na predavanju in poročilo o ključnih elementih vsebine predavanja, bo štela kot ena opravljena obveznost (1 KT).

Svojo udeležbo na predavanju prijavite TUKAJ!

Vabljeni!


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis