Karierni sejem MojeDelo.com v Cankarjevem domu - MLC

Karierni sejem MojeDelo.com v Cankarjevem domu

MLC Ljubljana vabi svoje študente, da obiščejo tradicionalni Karierni sejem MojeDelo.com, ki bo v četrtek, 7. novembra 2019 med 10. in 19. uro v Cankarjevem domu v Ljubljani. Sejem je namenjen vsem, ki aktivno iščejo zaposlitev kot tudi tistim, ki jih zanima kariera in osebni razvoj. Pripravili so bogat spremljajoči program in zanimiva predavanja. Uspešna slovenska in tuja podjetja v  vlogi delodajalcev pa čakajo na vse, ki želijo priložnost za zaposlitev poiskati osebno, brez pisanja dolgočasnih prošenj in se naučiti kaj novega, da bodo znali izstopiti iz množice in postati zanimivi na trgu dela.

Več o programu, podjetjih, ki bodo tam in možnosti prijav na posamezna predavanja najdete na http://kariernisejem.com/index. Na navedeni povezavi pa najdete tudi objavljena prosta delovna mesta in se prijavite na osebne razgovore, ki bodo potekali na Kariernem sejmu MojeDelo.com.

Ker se mesta na posamezna predavanja hitro polnijo, naredite prvi korak že danes in se prijavite takoj!

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis