Letni zbor članov Alumni kluba MLC Ljubljana - MLC

Letni zbor članov Alumni kluba MLC Ljubljana

V sredo, 18. oktobra 2023 je potekal tradicionalni Letni zbor članov Alumni kluba MLC Ljubljana ob začetku novega študijskega leta, kjer je bilo pestro dogajanje,  več o tem pa si lahko preberete v nadaljevanju.

Po uvodnem pozdravu in uradni potrditvi dnevnega reda, je zbrane spodbudno  nagovoril g. dekan, red. prof. dr. Srečko Devjak in jim obljubil podporo in zaželel uspešno delovanje tudi v bodoče. Najprej je izpostavil pomen druženja in ohranjanja vezi med člani, diplomanti MLC Ljubljana. Člane je povabil na planirano novembrsko srečanje poslovnih partnerjev fakultete, v ospredju katerega bo trajnostni razvoj skozi cilje, ki naj bi jih postavili Združeni narodi in ki naj bi jih sodobne družbe dosegle leta 2030. V zadnjem delu svojega nagovora je predlagal klubu dogodek za mreženje in predstavitve poslovne dejavnosti članov Alumni kluba MLC Ljubljana.

Osrednji dogodek zbora članov so bile volitve, kjer so bili po kratkih predstavitvah članov, ki so vložili kandidature soglasno izvoljeni in potrjeni – Simon Krušec kot predsednik kluba, Matej Jugovic kot podpredsednik in Diana Sepeta kot tajnik Alumni kluba MLC Ljubljana.

Nadaljevalo se je z idejami in razpravo ter sprejemom plana za izvedbo dogodkov (strokovnih predavanj) in druženji, ki se planirajo v obdobju do konca septembra 2024. V naslednjem mesecu je tako že določeno prvo jesensko strokovno predavanje, konec novembra pa tudi prednovoletno druženje z večerjo. Še več zanimivega pa se članom Alumni kluba MLC Ljubljana obeta v prvih mesecih naslednjega leta.

Novo izvoljenim in potrjenim Simonu Krušcu, Mateju Jugovicu in Diani Sepeta še enkrat čestitamo in jim želimo uspešno vodenje Alumni kluba MLC Ljubljana!

 


Alumni1

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis