Letni zbor članov Alumni kluba MLC Ljubljana v februarju 2023 - MLC

Letni zbor članov Alumni kluba MLC Ljubljana v februarju 2023

V sredo, 22. februarja 2023 je potekal tudi Letni zbor članov Alumni kluba MLC Ljubljana, na katerem smo želeli pripraviti plan in program dela za naslednje mesece in obdelati nekatere najpomembnejše vsebine.

Tokrat je Letni zbor vodil kolega Matej Jugovic, podpredsednik Alumni kluba naše fakultete, ki je srečanje otvoril in pozdravil zbrane članice in člane v imenu sveta kluba. Pridružil se nam je tudi g. dekan, red. prof. dr. Srečko Devjak, ki je poudaril pomen druženja in mreženja diplomantov MLC Ljubljana in zavedanje uresničitve ene največjih prednosti študija na MLC Ljubljana – ostati povezan in sodelovati. Sledila je debata v zvezi z organizacijo, delom in vodenjem kluba ter predstavitev plana dela za obdobje do letošnjih volitev, saj članom sveta v oktobru poteče mandat. Razmišljali smo tudi o možnostih financiranja kluba, srečanje pa zaključili z razpravo in sprejemom plana dela, kjer smo določili srečanja in zanimive dogodke, ki nas čakajo do poletja.

Nikakor ne želimo, da je članstvo kluba zadovoljivo le po številu članov, ampak si prizadevamo za skupne projekte in da vsi skupaj prispevamo k rasti in zavoju vseh nas in tudi MLC Ljubljana. Naj ob tej priložnosti zaključimo z dejstvom, da nas srečanja v Alumni kluba MLC Ljubljana izpopolnjujejo in da smo vedno znova veseli vsake priložnosti, da si lahko izmenjamo besede, se objamemo in si pomagamo ter iskrenim povabilom drugim članicam in članom, da se nam naslednjič pridružijo  na katerem od pomladanskih dogodkov. Vabljeni in lep pozdrav iz MLC Ljubljana!


Group Of Businesspeople Having A Discussion Near Staircase In Office

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis