Letos vas obdarujemo prvi! - MLC

Letos vas obdarujemo prvi!

Vsako leto pred Božičem smo na MLC Ljubljana veseli obdarovanja in tudi mi neučakano pričakujemo prihod Božička, ki razveseli naše študente, predavatelje in poslovne partnerje.

Kot vsako leto pa tudi tokrat obljublja tudi darila za vse tiste, ki razmišljate o študiju ali morebiti že predolgo odlašate z nadaljevanjem študijske poti! Zato ne pozabite obiskati spletne strani MLC Ljubljana, kjer bomo že v ponedeljek, 19.11.2018 začeli odpirati prve darilne paketke, skupaj z vami pa jih bomo odpirali vse tja do 7. januarja 2019. In naj vam ob tem še namignemo: največja darila bo Božiček poslal s prvim transportom, proti Božiču pa bodo le-ta zaradi uvedbe posebne  zračno – prevozne takse na Božičkovi poti čedalje manjša. Na koncu dodaja, bo dostava po 7. januarju popolnoma ohromljena.

Da darila ne zamudite, je najbolje, da nas torej obiščete že v naslednjem tednu!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis