Letošnja dobrodelna akcija MLC Ljubljana v organizaciji Študentskega sveta - MLC

Letošnja dobrodelna akcija MLC Ljubljana v organizaciji Študentskega sveta

Po mnenju nove ekipe Študentskega sveta MLC Ljubljana je dobrodelni 28-urni maraton na Radiu 1 dober in iskren način za pomoč tistim, ki so je potrebni, zato so se odločili, da letos skupaj z ostalimi študenti in predavatelji, v ta namen zberejo prispevke in zbrana sredstva izročijo osebno ekipi Radia 1.

Dobrodelne prispevke bi odnesli na Radio 1 22. decembra 2021 zvečer (po končanem Prednovoletnem druženju MLC Ljubljana 2021), zato vse skupaj pozivajo, da do takrat pomagajo po svojih zmožnostih.

Pomagate lahko na naslednji način:

–          denar lahko prinesete osebno na MLC Ljubljana v času uradnih ur ALI na Prednovoletno MLC druženje (22.12.2021 od 16.00 – 18.00)

–          denar nakažete na račun:

  • MLC Ljubljana, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana
  • TRR št. SI56 0313 4100 0456 725 odprt pri SKB d.d.
  • POMEMBNO: koda namena-CHAR in sklic/referenca: Dobrodelna akcija 2021.

Bančna nakazila se zbirajo do vključno 21. decembra 2021, denar pa lahko oddate osebno tudi na Prednovoletnem druženju MLC Ljubljana 2021 – na stojnici Študentskega sveta MLC Ljubljana.

Bodite z nami dobrodelni tudi vi – skupaj zmoremo več!
Študentski svet MLC Ljubljana

 


Dobrodelna Akcija 2021 Novica

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis