Letošnja dobrodelna akcija Študentskega sveta MLC Ljubljana najuspešnejša do sedaj - MLC

Letošnja dobrodelna akcija Študentskega sveta MLC Ljubljana najuspešnejša do sedaj

S posebnim veseljem delimo z vami naslednjo novico – na MLC Ljubljana smo ponovno in tokrat v največjem številu dokazali, da znamo stopiti skupaj in deliti dobro z ljudmi, ki še posebej v teh prazničnih dnevih potrebujejo in si zaslužijo vsaj nekaj naše pozornosti. Iskrena hvala študentskemu svetu MLC Ljubljana za organizacijo in letošnje idejne dobrodelne iskrice ter vsem vam, študentom in predavateljem, ki ste prispevali novoletne voščilnice ali darovali za »našo« letošnjo družino.

V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana – Vič Rudnik smo skupaj zbrali kar 430 €, ki smo jih delno porabili za nakup materialnih stvari (darili za 8 in 11-letnika – komplet Lego kock, trenirki za vsakega od njiju in preostanek, ki jim bo iz strani zgoraj navedene institucije nakazan za namensko porabo, kot npr. za nakup hrane in podobno). Predsednik študentskega sveta, kolega Alen Nuhanović pa je ganljivo pismo otrok posredoval tudi Perutnini Ptuj, ki je družino presenetila tudi s darilnim paketom njihovih dobrot, ki so si jih tako želeli.

Prav tako smo zbrali tudi vseh 227 novoletnih voščilnic za starostnike Doma dr. Janka Benedika v Radovljici in kolegica Eva Terseglav jih je z veseljem že dostavila. Novoletne voščilnice so bile lepe, ročno izdelane in unikatne, pa tudi vaša voščila so bila iskrena in prepričani smo, da bodo vaš trud in izvirnost ter lepe želje prepoznali tudi tisti, katerim so bile namenjene.

Še enkrat iskrena hvala in ostanite dobri in dobrodelni še naprej!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis