Marčevsko gostujoče predavanje MLC Ljubljana z naslovom »Kompetence in poročanje v projektnem managementu« - MLC

Marčevsko gostujoče predavanje MLC Ljubljana z naslovom »Kompetence in poročanje v projektnem managementu«

V sredo, 14. marca 2024 je bilo na MLC Ljubljana izvedeno marčevsko gostujoče predavanje z naslovom »Kompetence in poročanje v projektnem managementu«, ki ga je izvedla mag. Marjana Skubic, predstavnica Združenja za projektni management PMI Slovenija.

 

Združenje za projektni management PMI Slovenija je neprofitna organizacija, ki uresničuje skupne interese posameznikov na področju projektnega managementa. Od leta 2002 je PMI Slovenija del globalne organizacije PMI, ki združuje okrog 680.000 globalnih članov in ima več kot 304 lokalnih združenj v večini držav sveta. Zavzemajo se za vodenje projektov z upoštevanjem svetovno priznanih standardov in licenc, raziskovalnega programa in priložnosti za razvoj kariere.

 

V okviru predavanja smo si pogledali katere so kompetence projektnega managerja, ki pri svojem delu uporablja približno 20 do 25 veščin, katera je med njimi najpomembnejša in zakaj. Izvedli smo tudi »role play« med projektnim managerjem in projektnim sponzorjem na primeru pogajanj za dodatna finančna sredstva na projektu. Predavanje smo sklenili s poudarkom na pomenu poročanja o poteku posameznega projekta – katere deležnike je potrebno obveščati, kako pogosto, vsebina poročanja in namen le-tega.

 

Ga. mag. Marjani Skubic še enkrat hvala za znanje in izkušnje, ki jih je s področja projektnega managementa delila z nami in zagotovo bomo Združenje za projektni management PMI Slovenija na MLC Ljubljana povabili še kdaj.


Gost.m

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis