Kontakt in vpis
Zapri

Kontakt in vpis

  • E: INFO@MLCLJUBLJANA.COM
  • M: 040 931 231 ALI 040 937 931
  • TEL: +386 (0)59 047 920

Kontaktirajte nas


Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

*obvezna polja

MEDICINA

Ste študent medicinske ali zdravstvene fakultete ali že delate v zdravstvu? Si želite zaposlitev, kjer boste vodili svojo skupino, ali svojo organizacijsko enoto? Želite voditi svoj team ali celo svojo ekipo zdravnikov do zmage? Ali pa bi radi odprl svojo zasebno prakso?

Če ste odgovoril, DA na vsaj tri vprašanja, potem je študij na MLC Ljubljana -Magistrski program za management in poslovno pravo pravi za vas!

Zakaj?

Ker vam bo dal znanja, ki jih potrebujete, da boste lahko svoj dosedanji študij oz. pot, nadgradili z vsebinami in znanjem, ki vam bodo pomagale, da boste izstopili iz povprečja in v življenju delali tisto, kar si želite.

Študij omogoča izobraževanja za področja upravljanja v okolju SAP informacijske tehnologije ob uporabi velikih baz podatkov in BISNODE poslovne analitike ter orodij, ki so aktualna v spletnih in drugih oblikah marketinga.

Vodenje v zdravstvenih sistemih namreč še nikoli prej ni bilo tako zapleteno in pravno regulirano. Zdravstveni sistemi pospešeno iščejo dobre vodje. Prihaja pa tudi veliko priložnosti za ustanavljanje zasebnih zdravstvenih zavodov ali delo v njih na odgovornih delovnih mestih.

Poleg tega smo v dobi, ko pravno znanje in informacije pridobivajo na pomenu za vse, ki se aktivno vključujejo v mednarodno poslovno okolje. Študij managementa in poslovnega prava nudi fleksibilno oblikovan študij, da bi pomagal hitreje do osebnih ciljev vsem, ki so temeljna znanja iz medicine že osvojili.

Torej, če bi radi:

Vodili ekipo zdravnikov ali prevzeli vodenje v zdravstvenih organizacijah, da skupaj pridete do novega preboja v zdravstvu in poskrbite za boljšo izkušnjo pacientov

Odprli in vodili svojo zasebno prakso

Razvijali poslovno sodelovanje s tujimi partnerji ter spoznali vrhunske pravne strokovnjake in strokovnjake s področja managementa

Potem je MLC Ljubljana prava izbira. Naš način dela temelji na individualnem pristopu, ki vsakemu študentu omogoča poglobljen vpogled v svet podjetništva in ga pouči o pasteh, ki stojijo na poti dobrega podjetnika ter vodje.

Zato ne razmišljajte preozko. S svojimi znanji, ki ste jih že pridobili, lahko ustvarjate in spreminjate svet. Mi pa vam pri tem pomagamo in ustvarimo okolje, kjer boste lahko svoje ideje in vizijo prenesli v prakso.

Dogovorite se za posvet z nami in začnite svojo uspešno pot.

 

BREZPLAČNI POSVET