Mesečni informativni dnevi - MLC

Mesečni informativni dnevi

Ne čakajte na februar in se izognite gneči ob glavnih informativnih dnevih – informacije o študiju managementa, poslovnega prava in vsebin digitalnega poslovanja smo na MLC Ljubljana pripravili v mesečnih informativnih dnevih že prej.

Vljudno vas vabimo na informativne dneve, kjer se vam predstavi MLC Ljubljana:
–         v novembru: torek, 27.11.2018 ob 17.uri;
–         v decembru: sreda, 19.12.2018 ob 17.uri;
–         v januarju 2019: sreda, 16.01.2019 ob 17. uri.

Prav tako pa se lahko dogovorimo za individualni razgovor, na katerem bomo oblikovali vašim potrebam, omejitvam in predhodnemu izobraževanju prilagojen študijski načrt. Prijavite se lahko preko info@mlcljubljana.com ali nas pokličete na 051 664 405. Z veseljem smo vam na voljo!

Pridružite se zadovoljnim in uspešnim študentom naše fakultete in postanite diplomirani poslovni pravnik ali magister managementa in poslovnega prava!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis