MLC Brezplačni seminar: Kako deluje Facebook Business Manager? - MLC

MLC Brezplačni seminar: Kako deluje Facebook Business Manager?

V vedno hitreje rastočem trgu, ki zahteva od vsakega podjetnika vedno večji in bolj smotrn vložek v oglaševanje, je Facebook pred nemalo časa razvil oglaševalsko platformo Facebook Business Manager. Veliko ljudi se zavoljo nerazumevanja slednjega odloča za investicijo v oglaševalsko agencijo. Pa je to potrebno?

Brezplačni tri urni seminar MLC Fakultete za management in pravo Ljubljana, bo v ponedeljek, 20.7.2020 ob 17ih, v prostorih fakultete predstavil:

 

  • Kaj je Facebook Business Manager?
  • Zakaj uporabljati Facebook Business Manager?
  • Prednosti in slabosti uporabe.

 

Prijavite se na seminar takoj, saj so mesta zaradi pandemije omejena. Prijave na: info@mlcljubljana.com ali preko spletnega obrazca.

Več o seminarju ter PRIJAVNI OBRAZEC najdete TUKAJ.

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis