MLC BRUCOVANJE 2019 - MLC

MLC BRUCOVANJE 2019

Leto je naokoli in ponovno je čas, da se srečamo na tradicionalnem MLC BRUCOVANJU – se prijetno družimo in spoznamo predvsem z mlajšimi kolegicami in kolegi iz 1. letnikov obeh študijskih programov.

Dobimo se v petek, 29. novembra 2019 ob 19. uri v Areni Play&Party v ljubljanskem BTC-ju.

Življenje je prekratko, zato oblecite vaša party oblačila in se ta petek zabavajte v naši družbi – spet je tu čas za »mingling«.

EKIPE POZOR!

Prijavite se lahko preko elektronskega obrazca, prispevek pa plačate osebno članom študentskega svet oz. v referatu do vključno srede 27.11.2019 do 17h.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis