MLC Ljubljana je Dan žena praznovala v Kavarni Sputnik - MLC

MLC Ljubljana je Dan žena praznovala v Kavarni Sputnik

V petek, 8. marca 2019 smo se študentke in nekaj naših študentskih kolegov zbrale v kavarni Sputnik in nazdravile ob mednarodnem prazniku žena. Tudi zaplesali smo in se imeli lepo, naši kolegi pa so nam še bolj jasno in glasno potrdili, da brez žensk pač ne gre.

Zato vabljeni k študiju na MLC Ljubljana vsi, tako ženske kot moški, saj je študij tako še bolj zanimiv in nam zagotovo nikoli ni dolgčas!

Ob tej priložnosti pa še vse dobro in lep pozdrav vsem študentskim kolegom ob njihovem dnevu mučenikov, ki je na koledarju 10. marca!

Za spomin pa nekaj fotografij iz petkovega dogodka…

 

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis