MLC Ljubljana je gostovala na podjetniškem zajtrku Območne obrtne zbornice Vič - MLC

MLC Ljubljana je gostovala na podjetniškem zajtrku Območne obrtne zbornice Vič

MLC Ljubljana je danes, 15. julija 2022 gostovala na podjetniškem zajtrku partnerske Območne obrtne zbornice Vič. Temo z naslovom ŠTUDIJ ZA PODJETNIŠTVO V DIGITALNEM OKOLJU je predstavil dekan, red. prof. dr. Srečko Devjak. O sodobnih izzivih digitalizacije v poslovnem svetu in naravnanosti študija na MLC Ljubljana v tej smeri, je udeležencem spregovoril o razvoju poslovnih konceptov, dejavnikih naprednih oblik managementa, poznavanju poslovnih procesov v digitalnem poslovnem svetu in nekaterih naprednih programskih orodjih (SAP in GVIN), ki jih uporabljamo in na katerih se izobražujejo študenti MLC Ljubljana. Ne gre zanemariti, da je v današnjem hitro se spreminjajočem digitalnem svetu managementu pomembno znati brati in pisati različne vrste pogodb in načrtovati ter hitro ukrepati ob pojavu različnih dejavnikov tveganja. Zaključili smo s poudarkom na pomenu oskrbovalnih verig ter pridobivanju in razvoju kompetenc sodobnega dobrega vodje.

Za povabilo in sodelovanje na podjetniškem zajtrku se zahvaljujemo sekretarju Območne obrtne zbornice Vič, mag. Petru Grabnerju, udeležencem pa hvala za njihovo pozornost in zastavljena vprašanja. Z veseljem smo vam na voljo tudi v bodoče in vljudno vabljeni!

81fb3169 Rj

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis