MLC Ljubljana kot akademski partner na Koktajlu sprememb 2020 - MLC

MLC Ljubljana kot akademski partner na Koktajlu sprememb 2020

MLC Ljubljana se je kot akademski partner udeležila največjega dogodka založbe in izobraževalne hiše Verlag Dashöfer, zdaj že 10. Koktajla sprememb. Dogodek se je odvijal v četrtek, 21. novembra 2019 v ljubljanskem Koloseju. “Koktajl sprememb” je tradicionalno vseslovensko druženje slovenskih računovodij, kadrovikov in vseh, ki jih zanimajo spremembe v davčno-računovodski in delovnopravni zakonodaji. Vsebinsko zanimiv program je letos povezoval g. Peter Poles, naš dekan, red. prof. dr. Srečko Devjak pa je sodeloval tudi pri podelitvi certifikatov »Preizkušeni poznavalec« številnim prejemnikom. MLC Ljubljana se je med drugim predstavila s ponudbo obeh študijskih programov in ostalimi izobraževalnimi vsebinami ter najnovejšo knjigo Upravne pogodbe. Še enkrat iskreno čestitamo obema nagrajenkama MLC Ljubljana, nenazadnje pa se zahvaljujemo našemu partnerju Verlag Dashöfer za letošnje povabilo in prijetno druženje na njihovem največjem dogodku.

 

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis