MLC Ljubljana letos prvič na Strojniškem pikniku - MLC

MLC Ljubljana letos prvič na Strojniškem pikniku

MLC Ljubljana je v okviru sodelovanja z društvom Strojnik.si  v sredo, 5. oktobra 2022 prvič sodelovala na tokrat že 3. Tradicionalnem strojniškem pikniku, dogodku, ki v začetku novega študijskega leta združi ne le bodoče strojnike in tiste, ki so že postali strojni inženirji, ampak tudi ostale z različnih tehničnih področij. Gre za največji inženirski karierno-zabavni dogodek v Sloveniji , kjer se predstavljajo številna podjetja, povezana z industrijo, odvijajo se različne predstavitve in igre ter tehnični izzivi, predvsem pa gre za druženje in izmenjavo izkušenj  – skratka za nepozabno doživetje – kot ga obljubljajo sami organizatorji.

Sp3

MLC Ljubljana je na dogodku promovirala magistrski program Management in poslovno pravo, saj menimo, da so inženirji tisti, ki za nadgradnjo svojega strokovnega znanja –  vsaj tisti, ki bodo prevzemali vodstvene položaje ali postali lastniki svojih podjetij – zagotovo potrebujejo tudi veščine vodenja in pravna znanja. Obenem smo s pomočjo odlične ekipe kolegov Simona Krušca in Jureta Kuleta skozi zanimiv kviz prikazali prednosti in značilnosti programskega orodja SAP in obiskovalce povabili na naslednjo Akademijo SAP. Za slednje smo pripravili tudi bogate nagrade, ki so se jih zelo razveselili.

Za sodelovanje na dogodku smo v imenu organizatorja iz rok g. Davida Berdajsa in Mihe Skenderja prejeli plaketo, tam pa smo se srečali tudi z našim kolegom, magistrantom Rokom Petričem, ki sedaj opravlja funkcijo generalnega sekretarja Športne zveze Univerze v Ljubljani – UNISPORT.

Organizatorjem iskrene čestitke za suvereno organizacijo dogodka in obenem hvala za ponovno sodelovanje!


Sp5

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis