MLC Ljubljana na 19. Kariernem sejmu MojeDelo.com – letos V ŽIVO! - MLC

MLC Ljubljana na 19. Kariernem sejmu MojeDelo.com – letos V ŽIVO!

Četrtek, 21. oktober 2021 med 10. in 18. uro v Cankarjevem domu v Ljubljani

Oglejte si zanimive vsebine in seznam razstavljavcev na letošnjem 19. Kariernem sejmu MojeDelo.com, ki bo letos potekal V ŽIVO. Ker bo število obiskovalcev omejeno, prijavite svojo udeležbo na dogodku že danes na https://kariernisejem.com/ ter spoznajte največje in najpomembnejše zaposlovalce in se jim drznite predstaviti kar tam!

Na https://kariernisejem.com/programi/ si oglejte še program celodnevnega dogodka in se prijavite na predavanja, ki vam bodo prinesla nova spoznanja ali morda ponudila idejo za razmislek, kako izpostaviti znanja in veščine, ki jih že imate. Prav tako si lahko že danes ogledate tudi pestro ponudbo zanimivih delovnih mest spletnega portala MojeDelo.com.

Na dogodku bo s promocijo ponudbe študijskih programov sodelovala tudi MLC Ljubljana in zato vabimo k sodelovanju študentke in študente, ki bi s svojo dobro energijo sodelovali na promocijski stojnici, vmes pa morda še malo pogledali k svojemu bodočemu delodajalcu.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis