MLC Ljubljana na Informativi 2020 - MLC

MLC Ljubljana na Informativi 2020

V petek in soboto, 25. januarja 2020 je potekala že 12. INFORMATIVA – Sejem izobraževanja in poklicev.  Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani se je letos predstavilo več kot 170 razstavljavcev oziroma približno 250 različnih izobraževalnih programov, med njimi tudi 17 iz tujine. In tam je bila tudi MLC Ljubljana svojo promocijsko ekipo, ki je s potrebnimi informacijami in dobro energijo znala navdušiti obiskovalce sejma, ki so se zanimali za visokošolski in magistrski program na našem razstavnem prostoru. Obiskovalcev sejma je bilo v dveh dneh več kot 25.000 in po besedah organizatorja dogodka Proevent d.o.o. med njimi prevladujejo dijaki, prav tako pa se nadpovprečno iz leta v leto dviguje tudi število osnovnošolcev in tistih, ki končujejo študij in že razmišljajo o nadgradnji znanja tudi v bodoče. V nagradnem žrebanju, ki smo ga izvedli vsak dan, smo presenetili štiri nagrajence z  žogami našega poslovnega partnerja, podjetja Bisnode d.o.o..

Na tem mestu iskrene pohvale vsem štirim promocijskim skupinam MLC Ljubljana in njihovim posameznikom, ki so s svojim prizadevnim delom prispevali k uspešni predstavitvi študija pri nas. Hvala vam in gremo skupaj novim zmagam naproti!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis