MLC Ljubljana na Informativi 2024 - MLC

MLC Ljubljana na Informativi 2024

V petek, 19. in soboto, 20. januarja 2024 je na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekala že 15. Informativa – sejem poklicev in izobraževanja in tam je bila tudi MLC Ljubljana z ekipo študentov in drugih sodelavcev, ki so poskrbeli za promocijo študija na naši fakulteti. Na našem razstavnem prostoru je prekipevalo od odlične energije sodelujočih in to smo prenašali naprej na naše obiskovalce in ostale zainteresirane za študij. Kako uspešno smo naša študijska programa predstavili, se bo sicer pokazalo šele čez čas, želimo pa si, da bi bila tudi letošnja generacija MLC Ljubljana – generacija mladih, podjetnih in znanja željnih študentov, ki želijo izstopiti iz povprečja in zato jih študij na MLC Ljubljana tudi zanima.

Vsem študentom in ostalim sodelavcem, ki so bili z nami, se iskreno zahvaljujemo za  čas in prizadevno promocijo študija na MLC Ljubljana, obiskovalce in ostale zainteresirane pa vljudno vabimo na bližajoče glavne informativne dneve 16. in 17. februarja 2024, kjer bodo o nas in študiju na MLC Ljubljana izvedeli še več.

Na naši fakulteti ponujamo visokošolski in magistrski študij managementa in poslovnega prava, ki temelji na praktičnem izobraževanju, skrbno izbranem predmetniku z vključenimi aktualnimi vsebinami (SAP, podatkovna analitika, pogodbeno pravo in pisanje pogodb ter ostalo) in poudarjenem individualnem odnosu do študentov.

Bodite radovedni in nas obiščite ter poiščite svoj razlog,
zakaj izbrati študij na MLC Ljubljana!

Informativa 2024

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis