MLC Ljubljana na Kariernem sejmu MojeDelo.com 2022 - MLC

MLC Ljubljana na Kariernem sejmu MojeDelo.com 2022

V četrtek, 13. oktobra 2022  je naša ekipa s študenti sodelovala na tradicionalnem Kariernem sejmu MojeDelo.com, ki je med 10. in 19. uro potekal v Cankarjevem domu. Za obiskovalce dogodka smo pripravili promocijsko stojnico z informacijami o naši študijski ponudbi in dodatnem izobraževanju. Sejem je obiskalo kar nekaj naših študentov, katerim je ogled sejma pomenil zanimivo izkušnjo za njihovo nadaljnjo karierno pot in nenazadnje dogodek, ki ga je vredno obiskati in se predstaviti uglednim delodajalcem.

Karierni sejem je namenjen vsem, ki aktivno iščejo zaposlitev kot tudi tistim, ki jih zanima kariera in osebni razvoj. Pripravili so bogat spremljajoči program in zanimiva predavanja. Uspešna slovenska in tuja podjetja v  vlogi delodajalcev so bila na voljo za vse, ki želijo priložnost za zaposlitev poiskati osebno, brez pisanja dolgočasnih prošenj in se naučiti kaj novega, da bodo znali izstopiti iz množice in postati zanimivi na trgu dela.

Interes sodelujočih delodajalcev, ki razstavljajo, je, da razrešijo svoje težave po pomanjkanju kakovostnih kadrov, da ne bi trpeli niti bodoči delovni projekti niti posli. Na sejmu si želijo srečati čim več primernih kandidatov in potencialnih bodočih sodelavcev, zato pripravijo posebne CV-vprašalnike, predstavitvene brošure, organizirajo razne dogodke in nagradne igre ter atraktivne stojnice z veliko spremljevalnega osebja. Vse, kar morajo pri tem narediti obiskovalci, je, da se za obisk na sejmu predhodno primerno pripravijo, se pozanimajo, katera podjetja iščejo kadre iz njim sorodnega poklicnega profila ter se na sejmu tudi predstavijo.
Cilj soočenja kandidatov in delodajalcev na sejmu je v tem, da obe strani pridobita kar največ koristi v najkrajšem možnem času.

Med letošnjimi uglednimi delodajalci so se – kot vsako leto predstavila podjetja kot na primer Krka, Petrol, Mercator, Lidl Slovenija, Plastika Skaza, Adria Mobil, Akrapovič, Pipistrel in številni drugi.

Ob koncu lahko samo iskreno pohvalimo organizatorja dogodka, MLC Ljubljana pa s študenti zagotovo obišče naslednji Karierni sejem MojeDelo.com.


Karierni Sejem2022

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis