Kontakt in vpis
Zapri

Kontakt in vpis

  • E: INFO@MLCLJUBLJANA.COM
  • M: 040 931 231 ALI 040 937 931
  • TEL: +386 (0)59 047 920

Kontaktirajte nas


Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

*obvezna polja

MLC Ljubljana na SAP NOW 2019

V torek, 4.6.2019 smo z nekaterimi kolegicami in kolegi MLC Ljubljana obiskali osrednji in najprestižnejši poslovni dogodek našega poslovnega partnerja Sap Slovenija SAP NOW 2019 na Brdu pri Kranju. V osrednjem kongresnem centru smo se udeležili zanimivega programa, ki so ga pripravili za obiskovalce. V uvodnem nagovoru direktorja Sap SEE, g. Gregorja Potočarja, smo zbrani zaploskali njihovemu priznanju Zlata nit 2018, ki so ga dobili kot najboljši zaposlovalec leta in številnim drugim dosežkom. Poslovne inovacije s pomočjo zvoka tehnologije nam je predstavil g. Rok Magister, tehnološki direktor za regijo CEE. Zanimivo izkušnjo o uvedbi Sap S/4 Hana in Sap ISU so z nami delili predstavniki Petrola, glede prednosti uporabe programskega orodja Sap pa tudi  podjetje Danfoss. Sledili so še drugi motivacijski govorci in veliko glasbe ter druženja v prekrasnem zelenem ambientu parka Brdo.

S kakovostnim programom in aktivnim vključevanjem udeležencev dogodek SAP NOW presega specifike posameznih področij in tehničnih rešitev. Obiskovalcem ponuja veliko več – ponuja jim namreč vizijo ter strateške smernice pri reševanju poslovnih izzivov v digitalni ekonomiji.

V imenu MLC Ljubljana se zahvaljujemo Sap Slovenija za odlično organizacijo dogodka in prijetno ter predvsem zanimivo digitalno izkušnjo in še enkrat iskreno čestitamo za dosežke in priznanja!

Se vidimo na SAP NOW v naslednjem letu!