MLC Ljubljana na študijski ekskurziji v Centru mobilnosti Špan - MLC

MLC Ljubljana na študijski ekskurziji v Centru mobilnosti Špan

S študenti VS programa MLC Ljubljana smo v sredo, 15. februarja 2023 v okviru študijske ekskurzije obiskali sodobno opremljen Center mobilnosti Špan d.o.o. v Brezovici pri Ljubljani, ki je naš dolgoletni partner v okviru partnerstva za znanje.  Predstavitev zanimive zgodovine – letos so praznovali 40 – letnico delovanja, bogate ponudbe blagovnih znamk, načina vodenja in dela ter pomen dobrega sodelovanja z zaposlenimi, je za nas pripravil g. Ludvik Špan, ustanovitelj in prokurist podjetja, skupaj s svojo odlično ekipo.

Njihova sedanja ponudba je plod vizije, ki ji sledijo že od samega začetka – lastnikom vozil ponuditi celovito paleto kakovostnih storitev na enem mestu. To je gonilo njihovega dela in temelj strategije podjetja, ki v svojih usmeritvah upošteva tako individualnost in prilagajanje željam posameznikov, kot tudi celovitost in interdisciplinarni pristop. Vse od ustanovitve dalje se osredotočajo na inovacije in kakovost storitev, ter kako strankam zagotoviti večjo dodano vrednost. Storitvam skušajo vedno dodati poseben pečat, zato nenehno skrbijo za uvajanje najmodernejših postopkov dela. Mednje sodi že vrsto let spletno naročanje na storitve in spletna trgovina s katerimi strankam prihranijo veliko časa, saj se zavedajo, da sta čas in kakovost storitev ključnega pomena za njihovo zadovoljstvo. Bistvo ni le v hitrosti, temveč tudi v kakovosti storitev in prav to vodilo jim je v letu 2001 prineslo certifikat kakovosti št. V-001, ki ga podeljuje Obrtna zbornica Slovenije. V letu 2009 so pridobili še certifikat ISO kakovosti 9001:2008.

Študenti so bili z interaktivno predstavitvijo poslovanja v Centru mobilnosti Špan zadovoljni in vsebine za pripravo poročil o študijski ekskurziji, jim zagotovo ne bo manjkalo. G. Ludviku Španu se zahvaljujemo za lep sprejem in zanimivo vodenje, ekipi Centra mobilnosti Špan pa želimo uspešnega poslovanja – z ustvarjanjem dodane vrednosti za svoje stranke –  še naprej!


Eks Span

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis