MLC Ljubljana na včerajšnjem Kariernem dnevu na Ekonomski šoli Ljubljana - MLC

MLC Ljubljana na včerajšnjem Kariernem dnevu na Ekonomski šoli Ljubljana

Včeraj, 13. oktobra 2022 je na Ekonomski šoli Ljubljana potekal Karierni dan, na katerem so se  dijakom 3. in 4. letnikov (pa tudi nižjim letnikom) predstavile vabljene fakultete s svojimi študijskimi programi. Prijaznemu vabilu se je po dveh letih, ko zaradi epidemije gostovanja ni bilo,  z velikim veseljem odzvala tudi naša fakulteta. Dijakom srednje šole s dolgoletno tradicijo, ki deluje že od leta 1920, od 1998 dalje pa izobražuje dijake po programih Ekonomska gimnazija in Ekonomski tehnik smo predstavili visokošolski program Management in pravo.

Kot bivši dijakinji te šole na Prešernovi sta bili letos z nami kolegici študentki Zala Adamič in Zala Petrič. Obema se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje, saj je bila predstavitev ob že znani dobri energiji na Prešernovi 6 takšna, da smo vsi skupaj res uživali.

Veselimo se nadaljnjega sodelovanja z Ekonomsko šolo Ljubljana  in njihovim dijakom še enkrat sporočamo, da smo na voljo za ostale informacije in jih vabimo, da se nam pridružijo na MLC Ljubljana!

Karierni Dan Prešernova 3


Karierni Dan Prešernova 4

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis