Predstavitev na Ekonomski šoli v Ljubljani - MLC

Predstavitev na Ekonomski šoli v Ljubljani

Včeraj, 7. 11. 2019 je na Ekonomski šoli Ljubljana potekal Karierni dan, na katerem so se  dijakom 3. in 4. letnikov (pa tudi nižjim letnikom) predstavile vabljene fakultete s svojimi programi. Prijaznemu vabilu se je odzvala tudi naša fakulteta in z veseljem smo z ekipo naših študentov predstavili visokošolski program Management in pravo – dijakom srednje šole s dolgoletno tradicijo, ki od leta 1998 izobražuje dijake po programih Ekonomska gimnazija in Ekonomski tehnik.

Predstavitev je potekala med 9. in 13. uro, vzdušje na Ekonomski šoli v Ljubljani pa je bilo prijetno!

Veselimo se nadaljnega sodelovanja z njimi in upamo, da smo prepričali vsaj še kakšnega njihovega dijaka dodatno.

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis