MLC Ljubljana predstavila visokošolski program Management in pravo na Tržnici fakultet in višjih šol - MLC

MLC Ljubljana predstavila visokošolski program Management in pravo na Tržnici fakultet in višjih šol

Ker je visokošolski program managementa in prava vsako leto zanimiv tudi za dijake Elektrotehniško – računalniške strokovne šole in gimnazije Ljubljana (Vegova Ljubljana), smo se na MLC Ljubljana letos odločili, da se prijazno odzovemo ponovnemu povabilu in se udeležimo njihove Tržnice fakultet in višjih šol, ki je tokrat potekala v živo. Njihovo šolo na Vegovi ulici 4 v Ljubljani smo obiskali v četrtek, 6. januarja 2022 skupaj s kolegico Viktoriio Mamrenko, študentko 1. letnika in kolegom Mitjo Aljažem Boltežarjem, študentom zadnjega letnika, ki je bil med drugim tudi dijak gostujoče šole.

Zahvaljujemo se za povabilo in se veselimo prijetnega sodelovanja tudi v bodoče!


Vegova1

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis