MLC Ljubljana s študenti na Kariernem sejmu MojeDelo.com 2021 - MLC

MLC Ljubljana s študenti na Kariernem sejmu MojeDelo.com 2021

Letos smo skupaj s študenti MLC Ljubljana obiskali Karierni sejem MojeDelo.com, ki je tokrat potekal v živo v Cankarjevem domu v četrtek, 21. oktobra 2021. Kot ponudniki novih delovnih izzivov se je obiskovalcem sejma predstavilo rekordno število delodajalcev – naj na tem mestu omenimo le nekatere: Krka ,d. d. Novo mesto, NOVA KBM d. d., Hilti Slovenija d.o.o., Telemach d.o.o., Plastika Skaza d.o.o., Petrol d. d., Mercator d. d.,  Hella, Pošta Slovenije d.o.o. in številni drugi, s katerimi je bilo mogoče vzpostaviti stik, se predstaviti osebno ali s pomočjo predstavitve v obliki CV-ja in poiskati priložnost za kakšen nov delovni izziv. Med izobraževalnimi institucijami se je predstavila tudi MLC Ljubljana s skupino študentov, ki so navdušili tudi obiskovalce naše promocijske točke. V času sejma ste lahko prisluhnili tudi številnim predavanjem, v kotičku Kariernega svetovanja preverili, če je vaš CV dober ali ne, si privoščili novo fotografijo za vključitev v predstavitev v Foto kotičku ter se udeležili različnih testiranj (psihometrično testiranje, IQ testi in podobno).

Img 9040

Vsem tistim, ki letos priložnosti še niste iskali, morda pa iskali bolj navdih za v bodoče (beri: naslednje leto), je letošnja bogata sejemska vsebina zagotovo ponudila marsikatero idejo za uspešno predstavitev samega sebe na trgu dela, ki jo velja izkoristiti. Pomagali vam jo bomo graditi, izoblikovati in tudi uresničiti tudi z delom in svetovanjem v okviru razvijajočega se Kariernega centra MLC Ljubljana.

Ob tej priložnosti se iskreno zahvaljujemo tudi ekipi študentov na promocijski točki MLC Ljubljana – bili ste odlični – Laura, Matic, Viktoriia, Špela in Erika HVALA!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis