MLC Ljubljana soorganizatorka mednarodne konference v Atenah - MLC

MLC Ljubljana soorganizatorka mednarodne konference v Atenah

ATINER Inštitut za izobraževanje in raziskovanje iz Aten že četrto leto organizira

4th Annual International Conference on Business, Law & Economics“.

Štiri dnevna konferenca, ki bo potekala od 1. do 4. maja v Atenah, ponuja bogat spored s prispevki s področja mednarodnega poslovanja, prava in ekonomije, poskrbljeno pa je tudi za kulturni program.

MLC Ljubljana se že drugo leto zapored pridružuje kot soorganizatorka konference, na njej pa bomo s prispevki aktivno sodelovali tako visokošolski učitelji kot tudi študenti MLC Ljubljana.

Več o konferenci si lahko preberete tukaj.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis