MLC Ljubljana tudi letos na Dnevu Obrtnikov in podjetnikov v središču Ljubljane - MLC

MLC Ljubljana tudi letos na Dnevu Obrtnikov in podjetnikov v središču Ljubljane

V sredo, 7. septembra 2022 smo se na povabilo partnerske Območno -obrtne zbornice Vič odločili za sodelovanje na njihovem 5. Dnevu obrtnikov in podjetnikov na Stritarjevi ulici v Ljubljani. Meščanom in obiskovalcem Ljubljane smo predstavili visokošolski in magistrski program Management in poslovno pravo ter druge izobraževalne oblike, ki jih ponujamo. Če nas niste našli v središču Ljubljane, pa vabljeni na sedež MLC Ljubljane, Tržaško 207, kjer vam bomo z veseljem pomagali do informacij, ki jih potrebujete za izbiro ali nadaljevanje študija.

 

 


Dan Obrtnikov In Podjetnikov 2022

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis