MLC Ljubljana tudi letos na mednarodni konferenci v Atenah - MLC

MLC Ljubljana tudi letos na mednarodni konferenci v Atenah

Takoj po prvomajskih praznikih, smo se odpravili v Atene, kjer smo se 7. maja 2018 udeležili mednarodne konference “5th Annual International Conference on Business, Law & Economics“.

Sedem študentov MLC Ljubljana je na konferenci predstavljalo posterje, ki so jih pripravili na tri zanimive teme: SAP kot faktor rasti BDP; Višja izobrazba – boljša osebna energija ter Priložnosti na trgu – vpis v magistrski študij managementa in poslovnega prava. 

Poleg študentskih prispevkov je na konferenci predstavila članek tudi Natja Lavrič, skupaj z dekanom prof. dr. Srečkom Devjakom, na temo: “Študij managementa in poslovnega prava v funkciji dokončanja študija”.

 

Ekipa MLC Ljubljana s podpredsednikom ATINER prof. Nicholasom Pappasom

Iz partnerskega inštituta ATINER so nas tako kot vsako leto prijazno sprejeli, zato se že veselimo sodelovanja naslednje leto. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obisk Aten pa smo seveda izkoristili tudi za ogled glavnih turističnih znamenitosti.

 

 

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis