MLC Ljubljana v družbi odličnih - MLC

MLC Ljubljana v družbi odličnih

V sredo, 18. septembra 2019 se je MLC Ljubljana kot partnerska ustanova skupaj s študenti odzvala povabilu na največji poslovni dogodek podjetja Bisnode d.o.o.. V okviru dogodka Bisnode4Excellence smo skupaj praznovali odličnost in spregovorili o tem, kako doseči in obdržati odličnost v poslovanju, kako in kje poiskati nove poslovne priložnosti in kako nam lahko pri tem pomaga tehnologija umetne inteligence in inovativna raba podatkov. Med slavnostnimi govorci je bil tokrat tudi naš dekan, red. prof. dr. Srečko Devjak s prispevkom Znanje za digitalno prihodnost.

Srečanje je namenjeno tako Bisnode poslovnim partnerjem in Bisnode strankam, med drugim pa je tudi stičišče Bisnode certificirancev Bonitetne odličnosti A, AA, AAA, Zlati AAA in Platinasti AAA – torej najbolj vzpodbudnim in najbolj navdihujočim. A certificiranci bonitetne odličnosti predstavljajo 10,8 % slovenskega trga, AA certificiranci bonitetne odličnosti 3,9 % slovenskega trga, AAA certificiranci bonitetne odličnosti 9,6 % slovenskega trga, Zlati AAA certificiranci bonitetne odličnosti 6,92 % slovenskega trga in Platinasti AAA certificiranci bonitetne odličnosti 1,5 % slovenskega trga. Na dogodku so slavnostno podelili certifikate Bonitetne odličnosti, ki so jih prejela številna uspešna slovenska podjetja.

Dobrodošlico in pozdravni nagovor je izrekel g. Milan Dragić, generalni direktor Bisnode za področje Jugovzhodne Evrope, nadaljeval pa je njegov kolega g. Rikard Candell, direktor analitike skupine Bisnode s predavanjem v angleščini z naslovom Discupting sales and marketing using AI – concrete cases and examples. V zanimivem intervjuju smo spoznali svetovno prvakinjo, rekorderko v potapljanju na vdih in prvo žensko, ki je presegla magično mejo 110 metrov, ga. Alenko Artnik. Kot govorci pa so se predstavili tudi g. Mario Pleić (Sberbank d.d.), ga. dr. Damjana Pondelek (Urednica d.o.o.), ga. Saša Einsiedler (Heliopolis izobraževanje), g. David Fister (Finančna hiša d.o.o.) kot predstavniki podjetij, prejemnikov certificiranih bonitet odličnosti in nam podali nekaj uporabnih in zanimivih nasvetov za iskanje novih poslovnih priložnosti in izrabo tehnologij umetne inteligence.

Podjetju Bisnode d.o.o. se zahvaljujemo za povabilo in prijetno druženje v družbi odličnih, naše študente pa že zdaj vabimo, da se pridružijo MLC Ljubljana na tradicionalnem dogodku Bisnode v naslednjem letu!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis