MLC Ljubljana v sodelovanju z Ljudsko univerzo Kranj na tednu vseživljenjskega učenja - MLC

MLC Ljubljana v sodelovanju z Ljudsko univerzo Kranj na tednu vseživljenjskega učenja

Ljudska univerza Kranj bo v Tednu vseživljenskega učenja v ponedeljek, 20. maja 2019 ob 18. uri na njihovem sedežu v Kranju, gostila našo fakulteto s predavanjem OSNOVE OGLAŠEVANJA NA SOCIALNIH MEDIJIH, ki ga bo izvajal kolega, asistent Jernej Šilak. Slušateljem bo predstavil pomembnost socialnih omrežij pri komunikaciji s svojimi obstoječimi in potencialnimi strankami. Sledil bo praktični del z vzpostavitvijo Instagram in Facebook spletne kampanje.

Vljudno vabljeni vsi iz okolice Kranja in ostale Gorenjske!

 

Prijave:

tvu@luniverza.si

04 280 48 00

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis