MLC piknik in leteče podkve - MLC

MLC piknik in leteče podkve

Ob koncu študijskega leta smo na pobudo Študentskega sveta MLC Ljubljana, v petek, 22. junija 2018 organizirali piknik.

Kljub temu, da nam vreme ni bilo najbolj naklonjeno, smo se ob dobri hrani in prijetni družbi v gostišču Zajčja Dobrava družili do poznih večernih ur. Veseli smo, da so se poleg naših študentov druženja udeležili tudi diplomanti, nekateri predavatelji ter bodoči študenti.

Dogodku smo želeli dodati malce tekmovalnega duha, zato se je odvilo tekmovanje v metanju MLC podkve. Zmagovalna ekipa je za nagrado prejela »Zlato podkev MLC”. Čestitamo zmagovalcem!

Prvi MLC piknik je minil v prijetnem vzdušju, zato ga bomo naslednje leto zagotovo ponovili!


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis