Na sredinem gostujočem predavanju smo na MLC Ljubljana gostili ga. Damjano Spruk iz podjetja Deloitte Slovenija - MLC

Na sredinem gostujočem predavanju smo na MLC Ljubljana gostili ga. Damjano Spruk iz podjetja Deloitte Slovenija

V sredo, 15. marca 2023 je na MLC Ljubljana potekalo marčevsko gostujoče predavanje, na katerem smo gostili kadrovsko managerko podjetja Deloitte Slovenija, ga. Damjano Spruk. Predstavila nam je podjetje in storitve, ki jih ponujajo, mrežo različnih strokovnjakov, ki poskrbijo za zadovoljstvo strank in ustvarjajo dodane vrednosti njihovih dejavnosti, kadrovsko politiko podjetja in ostalo ter profile kadrov, ki jih najpogosteje iščejo.

V Sloveniji ponujata storitve družbi Deloitte svetovanje d.o.o. in Deloitte revizija d.o.o. (skupaj imenovani »Deloitte Slovenija«), ki sta povezani družbi matične družbe Deloitte Central Europe Holdings Limited. Deloitte Slovenija sodi med vodilne organizacije za strokovne storitve v državi, storitve pa ponuja na petih strokovnih področjih: revizija, davčno svetovanje, poslovno svetovanje, obvladovanje tveganj in finančno svetovanje. Zanjo opravlja storitve skoraj 200 domačih in tujih strokovnjakov.

Deloitte Slovenija je zanimiv zaposlovalec tudi za diplomante MLC Ljubljana.

Ga. Damjani Spruk se zahvaljujemo za predstavitev in obisk MLC Ljubljana in se veselimo sodelovanja tudi v prihodnje!

 


Fotka Deloitte

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis