Na Teku trojk 2019 tudi MLC Ljubljana - MLC

Na Teku trojk 2019 tudi MLC Ljubljana

V soboto, 11. maja 2019 bo v Ljubljani potekal Tek trojk 2019, ki se ga bodo udeležile ekipe (beri: trojke) tudi naše fakultete. Po opravljeni prijavi na dogodek do konca tega tedna, bomo v naslednjem tednu objavili končne trojke, da boste vedeli za koga morate navijati.

Ne zamudite štarta ob 9. uri na Stritarjevi ulici in prihoda v cilj med 10. in 10.30 uro na Kongresnem trgu – v množici poiščite »beachflag« MLC Ljubljana in preživite to sobotno dopoldne v naši družbi!

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na športno – zabavnem dogodku v centru Ljubljane in navijate za trojke MLC Ljubljana!


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis