Naš magistrant Domen Pele je prejel nagrado LUMINA 2024 za najboljše strokovno delo na področju coachinga in mentorstva - MLC

Naš magistrant Domen Pele je prejel nagrado LUMINA 2024 za najboljše strokovno delo na področju coachinga in mentorstva

Magistrant MLC Ljubljana Domen Pele je 30. maja 2024 prejel nagrado LUMINA 2024 za najboljše strokovno delo na področju coachinga in mentorstva, ki jo podeljujeta Slovensko coaching združenje ter EMCC Slovenija (Združenje za mentorstvo in coaching Slovenije).

Nagrajeno predmetno magistrsko delo z naslovom Vpliv organizacijske kulture na zavzetost zaposlenih v IT industriji integrira kulturo mentorstva in coachinga v celovito organizacijsko kulturo podjetja.  Hipotezo, da kultura mentorstva in coachinga pozitivno vpliva na zavzetost zaposlenih, v empiričnem delu tudi dokaže.

Po mnenju strokovnega komisije za izbor nagrade Lumina 2024 je delo pomemben prispevek pri razvoju empiričnega vidika pozitivnega vpliva kulture coachinga in mentorstva. Magistrsko delo je bilo opravljeno pod mentorstvom naše kolegice, doc. dr. Danijele Brečko.

Iskrene čestitamo našemu magistrantu – veseli in ponosni smo na vse uspehe, ki jih dosegate.


Ab

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis