Naš partner Bisnode je zdaj del podjetja Dun & Bradstreet - MLC

Naš partner Bisnode je zdaj del podjetja Dun & Bradstreet

V začetku letošnjega leta je Bisnode prevzela družba Dun & Bradstreet in z združevanjem lokalnega in globalnega strokovnega znanja in veščin, bodo svojim cenjenim strankam in uporabnikom še lažje pomagali pri sprejemanju odločitev in ustvarjanju konkurenčne prednosti na trgu. 21. aprila 2021 so tako spremenili logotip in vizualno podobo, vendar bo preoblikovanje podjetja trajalo dlje časa in ga bodo izvedli postopoma.

V družbi Dun & Bradstreet zagotavljajo, da bodo na tak način v vse bolj globalnem in povezanem svetu in s svojimi produkti na voljo še z večjim veseljem, saj so združili najboljše iz obeh podjetij. Novih izzivov se skupaj z njimi veselimo tudi na MLC Ljubljana ter vsem skupaj želimo srečno in uspešno v družbi Dun & Bradstreet!

Več o družbi Dun & Bradstreet in njihovih produktih najdete na https://www.bisnode.si/o-nas/


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis