Ne spreglejte ugodnosti v času zgodnjega vpisa na MLC Ljubljana do konca marca 2023 - MLC

Ne spreglejte ugodnosti v času zgodnjega vpisa na MLC Ljubljana do konca marca 2023

Do 31. marca 2023 vas ob vpisu v visokošolski ali magistrski študijski program Management in poslovno pravo na MLC Ljubljana čaka darilni bon v vrednosti 400 €, ki ga uveljavite za znižano plačilo šolnine, obenem pa si pravočasno zagotovite  rezervacijo mesta v skupini za študijsko leto 2023/24.

Vpisi že potekajo in vabljeni na MLC Ljubljana!

Darilni bon prejmete z oddajo spletnega obrazca »zanimanje za študij« na https://www.mlcljubljana.com/kontakt ali nam pišite na info@mlcljubljana.com, lahko pa nas pokličete tudi na 051 664 405, kjer smo vam z veseljem na voljo za ostale informacije v zvezi z vpisnim postopkom in študijem na MLC Ljubljana.

Veseli bomo, če se nam pridružite na MLC Ljubljana!

Bon Marec Mlc Novica

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis