Nova spletna stran! - MLC

Nova spletna stran!

Dobrodošli na naši novi spletni strani!

Odločili smo se, da prenovimo svojo spletno stran, da bo bolje odražala duh fakultete, ki je mladosten, svež in v koraku s časom.

V tesnem sodelovanju s podjetjem Kreativna tovarna smo za vas pripravili spletno stran, ki je napolnjena s pomembnimi informacijami za vse, ki vas zanima študij managementa in poslovnega prava, kot tudi za vse, ki se zanimate za dodatno izobraževanje v obliki seminarjev in certifikatov z različnih področij.

Da nas boste spoznali še preden se oglasite pri nas, smo objavili pristne fotografije naših študentov, ki so se z veseljem postavili pred objektiv fotografa Žige Lovšina.

Upamo, da se boste z veseljem ustavili na naših straneh in sledili dogajanju na MLC Ljubljana.

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis