Novembrska ekskurzija študentov v hotel Four Points by Sheraton Ljubljana Mons - MLC

Novembrska ekskurzija študentov v hotel Four Points by Sheraton Ljubljana Mons

V sredo, 8. novembra 2023 smo s študenti v okviru novembrske ekskurzije obiskali hotel Four Points by Sheraton Ljubljana Mons. Z njimi smo pred kratkim podpisali tudi Sporazum o partnerstvu za znanje, saj smo ugotovili, da kar nekaj naših študentov zanima tudi management v storitvenih dejavnostih oziroma turizmu.

Prijazno so nas sprejeli g. Marinko Šantek, vodja prodaje in upravljanja s prihodki, ga. Barbara Glažar, področni vodja za direktno prodaja in ga. Anja Hribar, ki vodi oddelek marketinga in odnosov z javnostmi. Vsak od njih nam je razložil veliko zanimivega s področja svojega dela in o vodenju ter organizaciji različnih dejavnosti, vključno z glavnimi, ki zajemajo hotelsko nastanitev, kulinarična doživetja in kongresni turizem. Razkazali so nam lepo opremljene sobe, kongresni center, restavracijo in bazen ter ostalo.

 

Mons 4

Hotel Four Points by Sheraton Ljubljana Mons je obdan s čudovito naravo in se nahaja na slikoviti lokaciji na hribu, ponuja pa savno, fitnes in bazen z osupljivim pogledom na gozd. Prednost, ki je ponuja svojim gostom, predstavlja njegova edinstvena lokacija ob ljubljanski obvoznici na Brdu, pa naj gre za večji kongresni dogodek, srečanje poslovnih partnerjev ob zajtrku ali preprosto nastanitev čez noč ali več nočitev.

Hvala gostiteljem za prijetno doživetje v njihovem čudovitem hotelskem okolju in veselimo se sodelovanja v bodoče.
Srečno in uspešno ter veliko zadovoljnih gostov!

Mons 6

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis