Novi dogodki, seminarji in delavnice - MLC

Novi dogodki, seminarji in delavnice

VIKEND PODJETNOSTI ZA UČITELJE, PROFESORJE IN VODSTVA ŠOL

Javna agencija SPIRIT Slovenija s finančno podporo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo vabi učitelje, profesorje in vodstva šol na Vikend podjetnosti, ki bo potekal od 16. do 18. novembra 2017 v Novem mestu (Podjetniški inkubator Podbreznik, Podbreznik 15).

Udeležba je brezplačna. Več informacij na: izzivimladim@spiritslovenia.si.

2. KONGRES NLP – »PRISLUHNIMO PRIHODNOSTI«

Slovensko društvo za nevrolingvistično programiranje (SNLP) organizira 18. in 19. novembra 2017 v Ljubljani 2. kongres NLP »Prisluhnimo prihodnosti«, ki bo v Konservatoriju za glasbo in balet (Ižanska 12) ter BIC-u (Ižanska 10) v Ljubljani.

Prijava na: http://kongres.snlp.si/

BREZPLAČNA DELAVNICA – »OSNOVE VIZUALNE KOMUNIKACIJE IN GRAFIČNEGA OBLIKOVANJA«

Vabljeni v Inkubator Savinjske regije na brezplačno delavnico z naslovom: »Osnove vizualne komunikacije in grafičnega oblikovanja«, ki bo potekala 21. novembra 2017, ob 16. uri.

Vstop prost! Prijave na: info@inkubatorsr.si.

BREZPLAČNA DELAVNICA – »KAKO V SLOVENIJI VZPOSTAVITI ZADRUŽNI RAZPRŠENI HOTEL«

Razvojna agencija Sora d.o.o. vabi na brezplačno delavnico z naslovom: »Kako v Sloveniji vzpostaviti zadružni razpršeni hotel«, ki bo potekala v torek, 21. novembra 2017, od 18.00 do 19.30 ure v Škofji Loki (LOKOMOTIVA, inkubator in coworking center, Mestni trg 38).

Razpršeni hotel je inovativna oblika turistične ponudbe, ki gradi na spoštovanju lokalne kulturne tradicije in okoljski vzdržnosti. Gre za razpršeno, večinoma podeželsko ponudbo turističnih nastanitev, ki je povezana v celoto z dogovorjenimi standardi kakovosti storitev in ki ponudnikom ponuja učinkovite centralizirane storitve. Tako razpršene turistične namestitve z enotnim nastopom postanejo »hotel«, ki prinaša koristi celotni skupnosti.

Delavnico sofinancira Občina Škofja Loka in je za udeležence brezplačna. Število mest je omejenih.
Ne delavnico se lahko prijavite preko e-pošte: darja.baric@ra-sora.si ali po telefonu: (04) 50 60 224.

SLOVENSKO-NEMŠKI POSLOVNI VEČER

CELJE INTERNATIONAL in Slovensko-nemška gospodarska zbornica vas vabita v torek, 21. novembra 2017, ob 18.30 uri na Slovensko-nemški poslovni večer, ki bo potekal v Pokrajinskem muzeju Celje, Trg celjskih knezov 8 (zraven Mestne občine Celje), Celje.

Udeležba je brezplačna.

Udeležbo potrdite do 16. novembra 2017, na: razvojna.agencija@rasr.si ali po telefonu: 03 589 40 82.

BREZPLAČNA DELAVNICA – »PRIPRAVA NA EU STANDARD ZA eRAČUN«

Vabljeni, da se v okviru ukrepa ROSE – Readiness of Slovenian eInvoicing financiranega s strani EU, udeležite brezplačne delavnice, ki bo potekala v petek, 24. novembra 2017, ob 10. uri v sejni sobi GZDBK, Novi trg 11 (II. nadstropje), Novo mesto.

Udeležba na delavnici je brezplačna, obvezna je prijava.

Prijavite se lahko na: http://www.gzdbk.si/si/koledar/?id=2853&m=11&l=2017

POVABILO K SODELOVANJU V BOLDLINE P3 ACCELERATOR

State Department je objavil povabilo k prijavam za sodelovanje v prvem t. i. Boldline P3 Accelerator-ju. Namen omenjenega programa je spodbujati in razvijati inovativne projekte javno-privatnega partnerstva (PPP), v katere bi bili vključeni tudi partnerji iz drugih delov držav.

Tekmovanje je odprto za udeležence iz javnega, privatnega, človekoljubnega in civilne družbe, ki si prizadevajo za iskanje rešitev perečih globalnih vprašanj z medsebojnim sodelovanjem.
Prijave so možne preko spletne strani Challenge.gov do 29. 11. 2017.

Izbrani kandidati bodo o izboru obveščeni decembra, v februarju 2018 pa bo potekal enotedenski seminar. Izbrani projekti (P3) bodo predstavljeni na Global Parnership Week Forum, ki bo potekal 5. 3. 2018 v U.S. Institute of Peace v Washingtonu.

Vir in informacije Metka Urbas, ekonomska svetovalka, Veleposlaništvo Republike Slovenije v Washingtonu: www.izvoznookno.si


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis