Novi marketinški pristopi in komuniciranje z javnostmi za podjetja z regijsko usmerjeno prodajo - MLC

Novi marketinški pristopi in komuniciranje z javnostmi za podjetja z regijsko usmerjeno prodajo

Na seminarju bodo predstavljene posebnosti programsko – prodajnih strategij za trgovinska in storitvena podjetja. Spoznali bomo posebnosti pri iskanju priložnosti za poslovno rast podjetja za primere geografsko omejenih prodajnih področij.

Predavatelj bo Anej Ferko, mag., ki sedaj deluje na področju marketinga in odnosov z javnostmi v podjetju »Špan – Center mobilnosti« in je pridobil marketinška znanja tudi v mednarodnem okolju, kot npr.: Mercedes Benz.

Srečanje, ki bo v obliki delavnice, je namenjeno vsem študentom VS programa, ki želijo opraviti obveznosti iz predmetov Praksa (I ali II ali III). Udeležba na predavanju in poročilo o ključnih elementih vsebine predavanja, bo štela kot ena opravljena obveznost (1 KT).

Prijava udeležbe na predavanju je obvezna. Prijavite se TUKAJ!

Vabljeni!


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis