NOVO: Magistrski študijski program Management in poslovno pravo - MLC

NOVO: Magistrski študijski program Management in poslovno pravo

Svet Nacionalne agencije za kakovost v visokem šolstvu je izdal odločbo o akreditaciji magistrskega študijskega programa Management in poslovno pravo.

Namen interdisciplinarnega študijskega programa Management in poslovno pravo je prispevati k posodabljanju poslovne in pravne kulture ter uspešnosti delovanja poslovnih subjektov v domačem in mednarodnem digitalnem okolju.

Razpis za vpis v program je bil objavljen 27. marca 2017 na spletni strani ministrstva. Vpis za študijsko leto 2017/2018 bo potekal kontinuirano do konca septembra 2017, oziroma do zasedbe mest. Prijavite se lahko že danes!

Več informacij o študijskem programu najdete na naši spletni strani ali na informativnih dnevih.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis