Kontakt in vpis
Zapri

Kontakt in vpis

 • E: INFO@MLCLJUBLJANA.COM
 • M: 040 931 231 ALI 040 937 931
 • TEL: +386 (0)59 047 920

Kontaktirajte nas


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja

  NOVO na magistrskem programu – SAP S/4HANA!

  MLC Ljubljana se uvršča v peščico slovenskih organizacij, ki med prvimi v Sloveniji uporabljale SAP S/4HANA.

   

  Sistem SAP S/4HANA je naslednik predhodnikov SAP R/3 in SAP ERP, ki je optimiziran za izjemno hitro »in-memory« bazo SAP HANA. V Sloveniji se v naslednjih letih pričakuje postopni prehod (več kot 300) večjih podjetji, ki trenutno uporabljajo SAP, na nov sistem S/4HANA. Za podjetja bo to razmeroma velik korak transformacije kompleksnih obstoječih SAP instalacij na povsem novo SAP platformo, ki poleg »in-memory« baze (IMDB) prinaša še veliko novosti na področju prenovljenih poslovnih funkcionalnosti, spletnega uporabniškega vmesnika SAP Fiori in napredne poslovne analitike.

  MLC Ljubljana po uspešnem usposabljanju na SAP S/4HANA podeli tudi certifikate, kot je to uveljavljeno  v sistemu izobraževanj SAP University Alliance. Ta certifikat je prednost pri zaposlovanju magistrantov MLC Ljubljana pri SAP uporabnikih ali drugod v organizacijsko-tehnološko naprednih poslovnih sistemih.

  Po ocenah v Sloveniji uporablja SAP približno 300 organizacij. Zaradi stalnega povečevanja potreb po specialistih za delo na SAP tehnologiji, na trgu primanjkuje približno  150 mladih in ambicioznih izobražencev  s poznavanjem SAP programskih orodij.

   

  Za več informacij v zvezi s certifikatom SAP in študijem na MLC Ljubljana pišite na info@mlcljubljana.com ali nas pokličite na 051 664 405, kjer smo vam z veseljem  na voljo!