NOVO na magistrskem programu - SAP S/4HANA! - MLC

NOVO na magistrskem programu – SAP S/4HANA!

MLC Ljubljana se uvršča v peščico slovenskih organizacij, ki med prvimi v Sloveniji uporabljale SAP S/4HANA.

 

Sistem SAP S/4HANA je naslednik predhodnikov SAP R/3 in SAP ERP, ki je optimiziran za izjemno hitro »in-memory« bazo SAP HANA. V Sloveniji se v naslednjih letih pričakuje postopni prehod (več kot 300) večjih podjetji, ki trenutno uporabljajo SAP, na nov sistem S/4HANA. Za podjetja bo to razmeroma velik korak transformacije kompleksnih obstoječih SAP instalacij na povsem novo SAP platformo, ki poleg »in-memory« baze (IMDB) prinaša še veliko novosti na področju prenovljenih poslovnih funkcionalnosti, spletnega uporabniškega vmesnika SAP Fiori in napredne poslovne analitike.

MLC Ljubljana po uspešnem usposabljanju na SAP S/4HANA podeli tudi certifikate, kot je to uveljavljeno  v sistemu izobraževanj SAP University Alliance. Ta certifikat je prednost pri zaposlovanju magistrantov MLC Ljubljana pri SAP uporabnikih ali drugod v organizacijsko-tehnološko naprednih poslovnih sistemih.

Po ocenah v Sloveniji uporablja SAP približno 300 organizacij. Zaradi stalnega povečevanja potreb po specialistih za delo na SAP tehnologiji, na trgu primanjkuje približno  150 mladih in ambicioznih izobražencev  s poznavanjem SAP programskih orodij.

 

Za več informacij v zvezi s certifikatom SAP in študijem na MLC Ljubljana pišite na info@mlcljubljana.com ali nas pokličite na 051 664 405, kjer smo vam z veseljem  na voljo!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis